Neem contact op

Samen delen wij onze passie voor koken en die delen we graag met u!

De Verenigde Foodondernemers Zuidoost krijgen support van ZO=ZUIDOOST

Yemaya’s Vegan Corner

Sharon Breidel & Merrel en Martin Ong-A-Kwie

● Diverse vegan broodjes, gerechten en maaltijden geïnspireerd door zowel de Surinaamse keuken als
andere wereldkeukens.

● Diverse vegan broodjes, gerechten en maaltijden geïnspireerd door zowel de Surinaamse keuken als
andere wereldkeukens.

“Waar jong en oud elkaar kan
treffen, van elkaar kan leren, en lokale makers een kans krijgen door onze ondersteuning.”

Sharon Breidel | Yemaya's vegan corner
1
Hoe ben je begonnen?
2
Waar ligt je passie?
3
Wat is je droom voor de toekomst?

“Zoals gezegd is ons bedrijf al ontstaan uit onze passie voor een gezonde en duurzame levensstijl. Dat met mensen delen en mensen daarin inspireren is nog steeds waar onze passie ligt. Daarnaast is de community-building een belangrijke drijfveer voor ons. We moeten allemaal wat betekenen voor onze omgeving. En dat gaat bij ons inmiddels een stuk verder dan alleen de keuken. Ons bedrijf groeide uit tot een plek voor community-building en bewustwording, waar jong en oud elkaar kan treffen, van elkaar kan leren, en lokale makers een kans krijgen door onze ondersteuning.”

“Onze ambities liggen hoog. We leren van onze community building in Nederland maar zijn bezig te ontdekken hoe we dit in Suriname verder kunnen opzetten. In de vegetarische branche zien we elkaar eigenlijk niet als concurrentie maar als versterking. Deze mindset proberen we als boodschap breder te brengen, bijvoorbeeld door onze samenwerking met andere ondernemers binnen de Verenigde Foodondernemers Zuidoost. We hopen dat dat ook anderen inspireert om meer samen te doen - of het nu als ondernemers, buurtgenoten of andere leden van de community is.”

“De oorsprong van ons bedrijf ligt in onze passie voor een gezonde en duurzame levensstijl, gedeeld door mijn man (Merrel) en zijn tweelingbroer (Martin). We wilden deze levensstijl delen met onze gemeenschap, met name in de buurt Gaasperdam, waar verandering niet gewild was maar juist zo nodig was.”

Catering laten verzorgen?

Een evenement waarbij de catering nog niet wordt verzorgd? De verenigde foodondernemers van Zuidoost staan voor je klaar, om de catering op jouw evenement onder handen te nemen. Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan.

Offerte aanvragen