● Bolo Cashupete, Authentieke Curaçaose cashewnotentaart
● Ambachtelijke handgemaakte luxe bonbons
● Bonbons met logo/eigen tekst
Cakebowls
“De blijdschap, de blijken van waardering en de positieve reacties: die geven me voldoening.”
“Ik bak al van jongs af aan. Dat begon als kind al met experimenteren met kant-en-klaarmixen en daar dan zelf dingen aan toevoegen. In 2012 heb ik een workshop taartdecoratie gevolgd. Dat vond ik zó leuk dat ik me daarin verder ben gaan ontwikkelen. Eerst deed ik dat met taarten voor vrienden en familie, maar later breidde zich dat als vanzelf uit.
In 2016 heb ik een volledige patissiersopleiding gedaan. Toen heb ik me echt op een veel gedetailleerdere niveau verdiept in wat verschillende ingrediënten doen, welk meel waarvoor te gebruiken etc. Het is ook gedurende die opleiding dat ik geleerd heb bonbons te maken.”
“Chocola, duidelijk! (lacht). Sinds ik heb geleerd bonbons te maken heb ik geïnvesteerd in een foodprinter om deze te bedrukken, en op dit moment ben ik druk aan het experimenteren met nieuwe vullingen. Of het nu om chocolade gaat of om taarten, cake, koekjes…: náást het maken vind ik het ook altijd heel leuk om de reacties te horen. De blijdschap, de blijken van waardering en de positieve reacties: die geven me voldoening.”
“Ik zou graag zien dat grote bedrijven meer bij lokale ondernemers zouden bestellen. Bij lokale patissiers en bakkers bijvoorbeeld, zoals ik! (lacht). Dat Zuidoost echt meer op de kaart komt te staan als broedplaats voor allerlei moois – én lekkers! We hebben eigenlijk álles in Zuidoost, maar nu moeten we er nog voor zorgen dat de rest van de wereld dat ook te weten komt.”
Een evenement waarbij de catering nog niet wordt verzorgd? De verenigde foodondernemers van Zuidoost staan voor je klaar, om de catering op jouw evenement onder handen te nemen. Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan.